Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Menü

Hibabejelentés

Tisztelt Vásárlónk!

Ha a tőlünk vásárolt termékkel problémája adódik, kérem jelezze nekünk elérhetőségeink valamelyikén.

Elsődlegesen az írásos bejelentést kérjük, de ha ez akadályba ütközik, nyitvatartási időben telefonon is megteheti.

E-mail: info@lagunalux.hu

Telefon: +36-30-429-7044, +36-52-471-007, +36-52-520-860

Mindenképpen adja meg az alábbi adatokat:

Az Ön neve, telefonszáma 

Számlázási adatok (a számlán feltüntetett vevő neve, címe)

Számla sorszáma, vásárlás dátuma (esetleg a számla másolata)

Termék megnevezése, ára, a pontos beazonosításhoz szükséges egyéb adatok

A hiba leírása, és FOTÓK a termékről és a hibáról.

Jelölje meg az érvényesíteni kívánt szavatossági igényét (értékcsökkentés, javítás, csere)

 

Egyes termékek esetén a mellékelt vevőtájékoztatón (jótállási jegyen, garancia levélen) feltüntetett elérhetőségeken (telefonon, e-mailen, web-felületen) közvetlenül is jelezheti panaszát  az illetékes gyártónál, forgalmazónál.

 

Először mindig egyeztessünk, hogy mi a felmerült probléma, mielőtt további lépést tesz!

Pl. Egyes csaptelep gyártók olyan szervizháttérrel rendelkeznek, hogy a helyszínen javítják vagy cserélik a jogosan reklamált terméket, így nem kell szerelőt hívni, leszereltetni és visszahozni a boltba. Más gyártóknál a "csere garancia" a megoldás, ebben az esetben - ha a reklamációja pozitív elbírálást kapott az illetékes forgalmazótól vagy gyártótól -  kérem a terméket visszahozni, és csere terméket adunk. Sajnos ilyenkor a járulékos költségek nem kerülnek megtérítésre.

 

TÖRÉSKÁR: Termékeink szinte kivétel nélkül sérülékenyek (mosdó, wc, fürdőkád, zuhanykabin....stb.), ezért kérem, hogy az áru átvételekor figyelmesen nézzék át az adott terméket. Elszállítás után nem tudunk elfogadni olyan reklamációt, ami nem gyári eredetű meghibásodás: pl.: törött zuhanykabin üveg, repedt vagy törött mosdókagyló vagy wc-csésze, sérült sarkú bútor...és sorolhatnám tovább, de lényeges az, hogy szállítás vagy rakodás közben keletkezhetett a hiba.

 

FONTOS! Burkolóanyagok esetében, a burkolás előtt is észlelhető hibákra (felületi hiba, méreteltérés, színeltérés, görbeség) reklamációt csak és kizárólag a burkolási munkák megkezdése előtt tudunk elfogadni.

A munkálatot meg kell szakítani, a problémát azonnal egyeztetni kell, hogy megtehessük a szükséges intézkedéseket. Hibás termék felhasználása kivitelezői hibának minősül, így a továbbiakban sem a gyártó, sem a kereskedő nem vállal felelősséget.   

Az első osztályú burkolóanyagok esetén is előfordulhat a tökéletestől eltérő darab, de a "hibás" lapok száma nem haladhatja meg a teljes mennyiség 5%-át. A szabvány enged némi toleranciát az oldalak méretére, élek egyenességére, derékszögűségre, központi görbületre...a szabványos értéken belüli eltérések nem képeznek reklamációs alapot.

Kényes kérdés: a törött burkolóanyag. A sérülések szállítás és rakodás közben következnek be. A termék átadása után az esetek túlnyomó többségében nem vállal felelősséget a gyártó / nagykereskedő. Miután a mi raktárunkat is elhagyta a termék, a törésre vonatkozó panaszokat kénytelenek vagyunk elutasítani.