Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Menü

Laminált padló

A legnépszerűbb melegburkolat, talán a legkedvezőbb megoldás anyagi szempontból, illetve ár-érték arányban is a legjobb megoldás. Anyagát tekintve a laminált padló 90%-ban fa.

Sikere és népszerűsége abban rejlik, hogy a klasszikus mintázatok, színek mellett olyan padlónk is lehet, amely korábban elképzelhetetlen lett volna. Színárnyalatban a lehetőségek tárháza szinte végtelen, de kopásállóságban, szélességben, vastagságban, hosszúságban, és felületkezelésben is elegendő variációt találunk ahhoz, hogy a legmegfelelőbbet megtaláljuk a lakásunk egy-egy helyiségéhez.

Hosszú élettartam

A laminált padló optimális körülmények között nem szárad össze, és nem repedezik, mint a faburkolatok. Napfény hatására nem színeződik el, ellenálló a fénnyel és az UV-sugarakkal szemben. Kopásálló, minőségét hosszú időn keresztül megőrzi, karbantartást nem igényel.

Komfortnövelő

Különböző alátétek alkalmazásával jelentősen növelhető a hangszigetelés, és kiküszöbölhető a lépések által keltett zaj is.

Könnyen lerakható

Különösebb előkészítés nélkül, egyszerűen lerakható. Már meglévő burkolatra is rátehető, beépített magassága kicsi, csupán kb. 10 mm. Kivitelezési ideje rövid, szinte azonnal használatba vehető, és lerakás után nem igényel semmilyen utókezelést.

Nagyobb igénybevételre is

A magas kopásállóságú típusok a nagyobb igénybevételt is remekül bírják, üzletekben, közületekben is megállják a helyüket.

Higiénikus

Könnyen kezelhető, higiénikus felületet ad. Tisztán tartása egyszerű, jól kicsavart nedves ruhával, a kifejezetten laminált padlóhoz kifejlesztett Woodstep ápoló-tisztítóval könnyen karbantartható. Allergiásoknak is remek választás.

 

A termékkatalógusokat az alábbi linkeken találja:

https://ibdesign.hu/custom/IBDESIGN/image/data/letoltes/egger/egger_2018-2020.pdf

https://ibdesign.hu/custom/IBDESIGN/image/data/letoltes/haro/laminalt_katalogus.pdf

 

Rendezés:
Nézet: