Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Menü

Ózongenerátor, Chrome 14000

Ár:
129.900 Ft (102.283 Ft + ÁFA)
Gyártó cikkszám: HE-154
Cikkszám: 02OZO0005
Egységár: 129.899,99 Ft/db
Szállítási díj: 2.130 Ft
Elérhetőség: Rendelhető

Kimutatták: az ózon valóban semlegesíti a KORONAVÍRUST. 

Vírusok, baktériumok, penész, szagok, kisebb élősködők esetén
vegyszermentes eljárás az ózon erejével! 

Ózongenerátor készülék megközelítőleg 224 m2 - hez is
 

Időzítővel ellátott, 2 nagy ózonlapos, 14 g/h ózonkibocsátással rendelkező készülék, amely már nagyobb terekbe is alkalmazható Pl.

  • közösségi terek, raktárak higiéniai kezelésének céljából

  • lakásban nagyobb szobák penészesedése esetén

  • lakásfelújítások, festések, tűz- és vízkárok utáni szagtalanításra

  • teherautók, mezőgazdasági járművek belső terének és klímájának szagtalanítására és higiéniai kezeléséhez.

Menny.:db

Csatolt dokumentumok

Leírás és Paraméterek

Amikor az ózongenerátort használja, ügyeljen arra, hogy be legyen állítva az időzítője, és soha ne tartózkodjon a kezelt helyiségben, amikor a gép be van kapcsolva. A gépet zárt ablakokkal és ajtókkal kell üzemeltetni körülbelül 30-180 percig. A kis gépeknek az ózonkibocsátása alacsonyabb, ennélfogva hosszabb és sűrű kezelés ajánlott. A kezelés után kb. 45 percig ne menjen be a helyiségbe, majd nyisson ki minden ablakot. Ne tartózkodjon élőlény, beleértve háziállatokat és érzékenyebb növényeket is a helyiségben az ózonkezelés során.

Fontos! 

Az ózont ne használja betegségek kezelésére, és ne lélegezze be azt! Az ózon gázt csak helyiségek fertőtlenítésre, szagtalanításra szabad alkalmazni!

Az orvos elmagyarázta: „az ózongáz az egyik legerősebb fertőtlenítéshez használt hatóanyag, ami ötvenszer hatékonyabb és háromezerszer gyorsabb, mint a klór”, így a megfelelő koncentrációban nagyon hatékony a lebegő, vagy megtapadó vírusok, baktériumok, penészgombák, mi több, az olyan élősködők ellen is, mint a poratka, az ágyi poloska, vagy a zsizsik. Az eszközzel alaposabb fertőtlenítő takarítások után is biztosabbra lehet menni, a teljes kórokozómentesség elérése érdekében.
 
„Az ózongázzal történő kezelés vegyszermentes, hiszen az ózongenerátor a levegőből állítja elő a szükséges ózonkoncentrációt”, mutatta be a működési elvet dr. Körmendy. Hangsúlyozta: a készülék a levegőbe juttatott gáz segítségével olyan felületeket is elér, amiket vegyszerekkel már nem lehetne fertőtleníteni, ráadásul mindezt rendkívül gyorsan lehet vele elvégezni. Bár az ózongáz mérgező, ezért a készülék csak kellő elővigyázatossággal használható, hamar biztonságossá válik a vele kezelt helyiség, amit fél óra elteltével újra igénybe lehet venni. A készülék által a levegőből elállított és kifújt gáz fertőtlenítő hatása abban áll, hogy az ózonmolekulák erős oxidáló képességgel rendelkeznek (ezért is lehet veszélyes a közvetlen belélegzés), így megkötik a szennyeződéseket, kórokozókat és a szagmolekulákat, majd oxigénné alakulnak – foglalta össze a kórházi közlemény.

ÓZONGENERÁTOR KÉSZÜLÉKEK AUTÓBA, BUSZBA, TEHERAUTÓBA...

KLÍMA, UTASTÉR ÉS RAKTÉR FERTŐTLENÍTŐ, PENÉSZMENTESÍTŐ, SZAGTALANÍTÓ

 

Tudtad? Az ózon 50-szer hatékonyabb és 3000-szer gyorsabb, mint a klór. Gáz halmazállapotának köszönhetően átjárja a klímarendszert, a teljes utasteret, behatol még a ülésszövet szálai közé is: megfelelő koncentrációban  fertőtleníti, penészmentesíti és szagtalanítja a felületeket, mindezt vegyszermentesen. Ózongenerátor készülékeink gyorsan és hatékonyan végzik feladatukat még az elérhetetlennek hitt helyeken is.

 

Ózonkazettás változat.
Üzemidő 0-120 perc között időzíthető
0-1344 köbméter légtérben és kb. 0-448 m2-en használható.
Alkalmazható
-Nagyobb tárgyalók
-Közösségi terek,
- Teherautók ózonkezelésére
- Szállodákba, éttermekbe
- Orvosi rendelő,váró
- Üzemekbe, raktárakba