Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Menü

Ózongenerátor, Chrome 40000

Ár:
219.900 Ft (173.150 Ft + ÁFA)
Gyártó cikkszám: OG-HE-C40G-DIG
Cikkszám: 02OZO0004
Egységár: 219.899,99 Ft/db
Szállítási díj: 2.130 Ft
Elérhetőség: Rendelhető

Kimutatták: az ózon valóban semlegesíti a KORONAVÍRUST. 

Vírusok, baktériumok, penész, szagok, kisebb élősködők esetén
vegyszermentes eljárás az ózon erejével! 

Megérkezett a népszerű OZONEGENERATOR Chrome 28000 készülék továbbfejlesztett változata,a 2021 év innovációja a Chrome 40000

 Óriási teljesítmény!

40 g/h, azaz 40000 mg/h ózonkibocsátással,megközelítőleg 630 m2-hez is 4 erősségi fokozattal távirányítóval ellátva

Menny.:db

Leírás és Paraméterek

Amikor az ózongenerátort használja, ügyeljen arra, hogy be legyen állítva az időzítője, és soha ne tartózkodjon a kezelt helyiségben, amikor a gép be van kapcsolva. A gépet zárt ablakokkal és ajtókkal kell üzemeltetni körülbelül 30-180 percig. A kis gépeknek az ózonkibocsátása alacsonyabb, ennélfogva hosszabb és sűrű kezelés ajánlott. A kezelés után kb. 45 percig ne menjen be a helyiségbe, majd nyisson ki minden ablakot. Ne tartózkodjon élőlény, beleértve háziállatokat és érzékenyebb növényeket is a helyiségben az ózonkezelés során.

Fontos! 

Az ózont ne használja betegségek kezelésére, és ne lélegezze be azt! Az ózon gázt csak helyiségek fertőtlenítésre, szagtalanításra szabad alkalmazni!

Az orvos elmagyarázta: „az ózongáz az egyik legerősebb fertőtlenítéshez használt hatóanyag, ami ötvenszer hatékonyabb és háromezerszer gyorsabb, mint a klór”, így a megfelelő koncentrációban nagyon hatékony a lebegő, vagy megtapadó vírusok, baktériumok, penészgombák, mi több, az olyan élősködők ellen is, mint a poratka, az ágyi poloska, vagy a zsizsik. Az eszközzel alaposabb fertőtlenítő takarítások után is biztosabbra lehet menni, a teljes kórokozómentesség elérése érdekében.
 
„Az ózongázzal történő kezelés vegyszermentes, hiszen az ózongenerátor a levegőből állítja elő a szükséges ózonkoncentrációt”, mutatta be a működési elvet dr. Körmendy. Hangsúlyozta: a készülék a levegőbe juttatott gáz segítségével olyan felületeket is elér, amiket vegyszerekkel már nem lehetne fertőtleníteni, ráadásul mindezt rendkívül gyorsan lehet vele elvégezni. Bár az ózongáz mérgező, ezért a készülék csak kellő elővigyázatossággal használható, hamar biztonságossá válik a vele kezelt helyiség, amit fél óra elteltével újra igénybe lehet venni. A készülék által a levegőből elállított és kifújt gáz fertőtlenítő hatása abban áll, hogy az ózonmolekulák erős oxidáló képességgel rendelkeznek (ezért is lehet veszélyes a közvetlen belélegzés), így megkötik a szennyeződéseket, kórokozókat és a szagmolekulákat, majd oxigénné alakulnak – foglalta össze a kórházi közlemény.

ÓZONGENERÁTOR KÉSZÜLÉKEK AUTÓBA, BUSZBA, TEHERAUTÓBA...

KLÍMA, UTASTÉR ÉS RAKTÉR FERTŐTLENÍTŐ, PENÉSZMENTESÍTŐ, SZAGTALANÍTÓ

 

Tudtad? Az ózon 50-szer hatékonyabb és 3000-szer gyorsabb, mint a klór. Gáz halmazállapotának köszönhetően átjárja a klímarendszert, a teljes utasteret, behatol még a ülésszövet szálai közé is: megfelelő koncentrációban  fertőtleníti, penészmentesíti és szagtalanítja a felületeket, mindezt vegyszermentesen. Ózongenerátor készülékeink gyorsan és hatékonyan végzik feladatukat még az elérhetetlennek hitt helyeken is.

 

Alkalmazd az OZONEGENERATOR Chrome 40000 ózongenerátor készüléket pl
-raktárak,
-üzemek,
-nagyobb tárgyalók,
-közösségi terek,
-éttermek,
-nagyobb járművek ózonkezelésére