Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Menü

Hordozható fertőtlenítő készülék UV-C fénnyel (M22)

Ár:
9.900 Ft (7.795 Ft + ÁFA)
Gyártó cikkszám: UVC-LM22-L2-0.8W
Egységár: 9.900,01 Ft/db
Szállítási díj: 2.130 Ft
Elérhetőség: Rendelhető

Kimutatták: az ózon valóban semlegesíti a KORONAVÍRUST. 

Vírusok, baktériumok, penész, szagok, kisebb élősködők esetén
vegyszermentes eljárás az ózon erejével! 

 

 

Az UV-C fertőtlenítő készülék akár pár másodperc alatt képes 99,9% hatékonysággal bármilyen tárgyat fertőtleníteni és szagmentesíteni.
Praktikus, kis helyet foglal, így bárhová magaddal viheted. Legyen mindig kéznél!

Akkumulátorral ellátva.

Az UV-C LED fény megbontja a DNS és RNS szerkezetet, ezáltal a tárgyakon lévő baktériumok, vírusok, gombák és mikrobák elpusztulnak.
A koronavírus érzékeny az UV fényre és a hőre.

Menny.:db

Leírás és Paraméterek

Használd az UV-C erejét otthon, munkahelyeden, vagy utazáskor! Gyorsan és hatékonyan fertőtlenítheted a gyakran használt tárgyakat.

Néhány tipp, amelyet érdemes fertőtlenítened naponta akár többször is:

  • billentyűzet, laptop, egér

  • kulcs, szemüveg, mobiltelefon, pénz, pénztárca

  • étteremben: evőeszközök, poharak

  • utazáskor: wc-ülőke, kilincsek

 

Az UV-C fertőtlenítés egy professzionális technológia, széleskörűen használt fertőtlenítő eljárás.

Az ultraviola (UV-C) fény fertőtlenítő ereje!

Forrás: Wikipedia

Az ibolyántúli sugárzás néven is ismert fénykibocsájtás, valójában egy elektromágneses sugárzás, amely különböző tartományokra osztható.

Megkülönböztethetünk különböző hullámhosszúságú tartományokat, amelyek három nagyobb csoportba oszthatók. Ezek a következők:

  1. UV-A vagyis a nagy hullámhosszú vagy más néven a fekete fény ennek a hullámhossz tartománya 400-315 nm közé tehető, ami a földfelszínre beeső sugárzás legnagyobb része. A többi UV-sugárzáshoz hasonlóan károsítja a kollagénrostokat, hozzájárulva így a bőr öregedéséhez. Roncsolja a bőrben levő A-vitamint is. Korábban kevésbé veszélyesnek tartották, de közvetve képes károsítani a DNS-t reaktív gyökök létrehozásával, így a bőrrák kialakulásában is szerepet játszhat. A bőr barnulását csak ideiglenesen, a melanin oxidálásával idézi elő.

  1. UV-B közepes hullámhosszú sugárzás ami 280-315 nm-es tartományban aktív. Ezt a sugárzást nagy részben elnyeli a föld ózonrétege.  Jótékony hatású az emberi szervezetre, mert elősegíti a csontképződést (D-vitamin-képződést), aminek hiányában angolkór lép fel. Azonban közvetlenül károsíthatja a DNS-t aminek köszönhetően felelős a bőrrák kockázatáért is! Amikor a bőrünk lebarnul, pont ez ellen védekezik a melanin pigment termelésével. A melanin UV-A és UV-B tartományban is elnyeli és ártalmatlan hővé alakítja a sugárzást. A napvédő faktor csak az UV-B sugárzás elnyelését mutatja, mivel az UV-A gyakorlatilag nem okoz barnulást.

  1. UV-C az úgynevezett kis hullámhosszú vagy germicid sugárzás, ami 280-100nm közti tartományban található. Az UV-C tartomány az egyik legerősebb sterilizáló, fertőtlenítő, baktériumölő fény. A germicid, azaz baktériumölő kifejezés arra utal, hogy a kórokozók DNS-ében találhatószomszédos timinmolekulákat dimerizálja, amitől a DNS lemásolhatatlanná válik. Jóllehet ez önmagában nem öli meg őket, de kellő számú DNS-sérüléstől szaporodásképtelenné válnak. Vagyis a megfelelő használat és védelem mellett egy rendkívül hatékony eszközt tudhatunk magunkénak a vírusok, baktériumok, ellen.

Használd az UV-C erejét otthon, munkahelyeden, vagy utazáskor! Gyorsan és hatékonyan fertőtlenítheted a gyakran használt tárgyakat.
Néhány tipp, amelyet érdemes fertőtlenítened naponta akár többször is
billentyűzet, laptop, egér
kulcs, szemüveg, mobiltelefon, pénz, pénztárca
étteremben evőeszközök, poharak
utazáskor wc-ülőke, kilincsek
Az UV-C fertőtlenítés egy professzionális technológia, széleskörűen használt fertőtlenítő eljárás.