Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Menü

Ravak Espirit ES 014.21GB Graphite álló mosdócsaptelep BeCool

Ár:
149.760 Ft (117.921 Ft + ÁFA)
Gyártó: Ravak (Csehország)
Gyártó cikkszám: X070401
Cikkszám: RAV259
Egységár: 149.760,00 Ft/db
Szállítási díj: 2.325 Ft
Elérhetőség: Rendelhető

ESPIRIT 250 MM ÁLLÓ MOSDÓCSAPTELEP, BECOOL FUNKCIÓVAL

Menny.:db

Leírás és Paraméterek

A magasabb álló mosdócsaptelepet a klasszikus mosdóknál történő kényelmesebb mosakodáshoz fejlesztették ki. E csaptelep természetes szépsége az egyes részeinek gondosan megtervezett arányaiból fakad. Egyediségének szilárd alapja a haszonelvű formatervezés. Ezért ez a csaptelep ízlésesen egészít ki minden fürdőszobát. Nem fogja felhívni magára a figyelmet, szépsége azonban még évek múlva is gyönyörködtetni fogja Önt.
A BeCool funkcióval rendelkező csaptelep csökkenti a melegvíz-fogyasztást, ezáltal pedig energiát takarít meg. Hogyan? A csaptelep karjának mozgása ugyanis a középső állásban kezdődik, és csak hideg víz folyik belőle. A szabványos csaptelepeknél ebben a helyzetben a hideg vízhez már a meleg víz is hozzákeveredik. Mégpedig gyakran feleslegesen. Még rövid kézöblítés esetén sem jön ki a csőből. A BeCool rendszer biztosítja, hogy a víz csak akkor kezdjen el melegedni, amikor valóban szeretné. Amikor a kart balra fordítja.
Önön múlik, hogy a szín a fürdőszoba egységesítő elemévé válik-e, vagy teljesen átalakíthatja a segítségével a belső tér megjelenését. Válassza azt a színváltozatot, amely egy csipetnyi eleganciát kölcsönöz fürdőszobájának. Ötféle színkivitelben szállítjuk: Chrome, White Velvet, Black Matt, Graphite Brushed, Rose Gold Brushed.

a csaptelep magassága 252 mm
kartus (átmérő, anyag) 25 mm, kerámia
színkivitel
CR Chrome – króm
WV White Velvet – bársony fehér
BLM Black Matt – matt fekete
GB Graphite Brushed – grafit
RGB Rose Gold Brushed – rose gold
csatlakozótömlők hajlékony 450 mm, átmérő:DN6, G3/8
Takarékossági funkció BeCool
kifolyó nincs
garancia a csaptelepre 5 év
alkalmas valamennyi klasszikus mosdóhoz
A csaptelep belsejében egy kifinomult levegőztető található EcoFlow funkcióval. Az áramlás percenként 5 literre van korlátozva és levegővel dúsított. Valószínűleg észre sem fogja venni, de hatással lesz a vízfogyasztására is, amely alacsonyabb lesz, mint egy hagyományos csaptelep esetében.
A csaptelep BeCool funkcióval van felszerelve, amely takarékos melegvíz-fogyasztást tesz lehetővé. A csaptelep karja nem fordul jobbra, hanem középső állásban indul, ahonnan csak hideg víz folyik. A középső állásban a víz nem keveredik feleslegesen, mint a hagyományos mosdócsapoknál, hanem a meleg víz csak a kar balra fordításával indul el.
Javasoljuk, hogy más, azonos színkivitelű Espirit csaptelepekkel kombinálja a fürdőszobát, az átfogó megoldás és a dizájn harmóniája érdekében. Külső tisztításhoz a RAVAK Cleaner Chrome tisztítószer használatát javasoljuk.